Hemicuda rally 2020: Start ticketverkoop 12 oktober om 21.00 u.

Vandaag start de ticketverkoop vanaf 21.00 u. Dit kan alleen via een online registratie via deze website. Voor elke klassementsproef zijn er maximum 400 tickets beschikbaar, de toeschouwers zullen een keuze moeten maken voor een ticket voor de KP Kortemark, Houthulst of Koekelare.

Tijdens de volledige wedstrijd gelden er zeer strikte covid maatregelen: de KP's zijn verboden voor toeschouwers, met uitzondering van de Publiekszones. Er gelden specifieke covid-maatregelen: het dragen van een mondmasker is te allen tijde verplicht, social distancing regels (1,5 m.) dienen gerespecteerd te worden,... Alle details vind je in de algemene voorwaarden voor de aankoop van een ticket.

Tijdens de wedstrijd zal de overheid heel strenge controles uitvoeren. Wie zich op een plaats bevindt waar het publiek niet is toegelaten, riskeert een onmiddellijk te betalen GAS boete. Wees verstandig en breng de weinige rally's die er dit jaar nog zullen zijn niet in gevaar !

MEDIA
Dit jaar mogen we slechts een heel beperkt aantal mensen een Media accreditatie toekennen. De organisatie zal vóór het einde van dit weekend zelf contact nemen, met die mensen die een accreditatie ontvangen. Op die manier kunnen diegene die er dit jaar niet bij zijn, nog op tijd een ticket kopen.

DEELNEMERS
De deelnemerslijst wordt op woensdag 14 oktober om 22:00 uur gepubliceerd. Het wordt de moeite ... !