ADRENALINE EN DRIFTS TIJDENS DE LEGEND SHOW. Ken Block was opnieuw de meest spectaculaire en wint net zoals vorig jaar.

Herzien en gecorrigeerd, maar met de gebruikelijke, overvolle adrenaline-inhoud en "drifts" op de twee rotondes in de route, opende "Legend Show" de Rallylegend met draaiende motoren gisteravond.

Vuurwerk in en uit het parcours, letterlijk, aangezien een vuurwerkshow - samen met een ordelijk en enthousiast publiek - het podium van de Legend Show vierde. Wederom, net als vorig jaar, was het Ken Block, met zijn 'oversized' Ford Escort Cosworth en zijn trouwe Alessandro Gelsomino aan zijn zijde, die de prijs won van de meest spectaculaire, in een specialiteit waarin hij maar weinig rivalen over de hele wereld heeft. .

In ieder geval zette Adrien Formaux, een jonge Franse coureur uit de M-Sport-baan, met Renaud Jamoul aan zijn zijde, voor het eerst aan het stuur van de Ford Fiesta WRC "Plus", een trend. Paolo Diana sloot het podium af, een andere grote hoofdrolspeler van spectaculair rijden, samen met Francesco Fresu, met zijn "bodybuilding" Fiat 131 Racing.

"Legend Show is erg leuk, fantastisch en boeiend voor degenen die autorijden en voor degenen die kijken - aldus de winnaar Ken Block, een echte specialist in dit soort uitvoeringen - en we hebben hard gewerkt om een ​​geweldige show neer te zetten".