Rallylegend San Marino 2020 verhuist naar het weekend van 1 tot 4 oktober. Reden WRC in Sardinie zal nu plaatsvinden van 8 tot 11 oktober. M-sport bevestigt zijn aanwezigheid met de ford fiesta WRC PLUS en ook Ken Block is opnieuw van de partij.

Rallylegend 2020 schuift dus op naar de wedstrijddagen van donderdag 1 tot en met zondag 4 oktober. Een week vroeger dan de oorspronkelijke geplande datum.
 
De onophoudelijke afgelastingen en herpositionering van evenementen op internationaal niveau zorgen sinds verschillende weken voor grote onrust in de kalenders van verschillende rallykampioenschappen, waaronder het Wereldkampioenschap Rally. De laatste wijziging, die vandaag in Cagliari is aangekondigd, betreft Rally Italia Sardegna die verhuist naar 8 tot 11 oktober, een datum die traditioneel wordt ingenomen door Rallylegend.
 
Na een snelle maar diepgaande evaluatie, na overleg met partners, sponsors en "gaststerren" die hun wil om toch aanwezig te zijn te hebben bevestigd, besloten de organisatoren van Rallylegend om het evenement een week vooruit te schuiven en dus naar het weekend 1 op 4 Oktober 2020.
 
M-Sport en Michelin hebben hun aanwezigheid al bevestigd met de Ford Fiesta WRC “Plus” en hun officiële coureurs in deze nieuwe datum. Hetzelfde geldt voor Ken Block dat in het weekend van 1 tot en met 4 oktober op Rallylegend zal zijn. .....
Een situatie die ons, slechts een paar weken voor het evenement, dwingt om het Rallylegend-arrangement dat al werd gedefinieerd te heroverwegen - leggen de organisatoren uit - We konden niet anders, maar zoals altijd zullen we ons best doen om deze editie van Rallylegend nog rijker en verleidelijker. We hebben al een paar nieuwe ideeën in gedachten.