Rally van Haspengouw 2020 : Wijzigingen met tal van vernieuwingen qua parcours.

Samen met het nieuwe jaar, schakelt de Rally van Haspengouw ook een versnelling hoger om op 29 februari een spetterende 23ste editie te presenteren. Een 23ste editie die in het teken van de vernieuwing staat.

Nieuwe website

Zopas werd onze opgefriste website gelanceerd. Deze gaat jullie nog beter en overzichtelijker op de hoogte te houden van het laatste nieuws over de Rally van Haspengouw.

Nieuw HQ

Het servicepark en podium zal zoals voorheen zich opnieuw bevinden in het Domein ’t Park. De afgelopen 2 jaren moesten we ons wat behelpen met andere voorzieningen, omwille van de verbouwingswerken aan de “villa”. Deze zijn nu afgerond, en we mogen in samenwerking met de stad Landen, terug gebruik maken van deze villa als HQ voor ons evenement. Het secretariaat, rekenkamer, radiostudio en andere voorzieningen zijn dus terug te vinden in de “Villa”. ......

Nieuw parcours

Ook dit is grondig veranderd. We halen een klassieker terug, KP Walshoutem, die in een nieuw jasje werd gestoken. Verder blijven we met de alom gekende KP van Halle-Booienhoven, die eveneens werd hertekend. We lenen ook een proef van de rally van Zuid-Limburg 2018, namelijk KP Boekhout. Als 4e KP, komen we met een naam, die bij veel mensen die de Haspengouwrally nog meegemaakt hebben geweldige herinneringen zal oproepen, KP Kamerijck. Deze 4 kp’s staan 3 maal op het programma (2 maal voor Criterium en Regularity). 

Vanaf deze editie gaan we ook nog beter communiceren naar onze deelnemers toe. Alle nodige info zal via de APP Sportity online en offline beschikbaar worden gemaakt. Dit voor zowel de deelnemers van het Nationale en Criterium gedeelte, als ook voor de deelnemers van de Gitter regularity.

De inschrijvingen zijn vanaf nu open....http://www.rallyvanhaspengouw.be