Spa Rally Classic heeft vanaf heden een nieuwe naamsponser nl. Yokohama.

Terwijl binnen het team van DG Sport hard wordt gewerkt aan de voorbereidingen op Spa Rally 2020, viel er eind deze week uitstekend nieuws te noteren. De ‘regularity’-nevenwedstrijd voor historic rallybolides, de Spa Rally Classic die op zaterdag 14 maart geprogrammeerd staat, wordt officieel de Yokohama Spa Rally Classic! Het akkoord met de naamsponsor betreft de volgende drie edities van de wedstrijd.

“Yokohama Belgium was op zoek naar een betrouwbare partner in de autosportwereld, en onze waarden en normen – prestige, premium uitstraling en hoogstaande kwaliteit – worden gedeeld door de organisatie van DG Sport”, stelt Pieter Vandenberghe, Business Development Manager voor Yokohama Belgium. “Dit partnership, dat zich vertaalt in de  Yokohama Spa Rally Classic, geniet een uitstekende timing, aangezien Yokohama twee maanden geleden een eerste gamma banden voor ‘Classic’ voertuigen heeft voorgesteld. Men kan zich dan ook geen betere partner dan Spa Rally Classic inbeelden om het merk aan de liefhebbers van regularity-wedstrijden voor historic automobielen voor te stellen.” ......

Binnen DG Sport beschouwt men dit partnership met een internationaal bekende firma als de bevestiging van de immer groeiende populariteit van de Spa Rally en zijn ‘Classic’ variant… 

“Uiteraard zijn we in de wolken dat we kunnen rekenen op de steun van een gereputeerde partner, zeker omdat we dat voor de volgende drie jaar kunnen doen”, stelt Yves Grosjean in naam van DG Sport. “Deze samenwerking bevestigt de groeiende bekendheid van onze wedstrijd, maar ook de steeds toenemende interesse die wedstrijden voor historic wagens bij bedrijven als Yokohama opwekken. Eens te meer weet DG Sport zich voor een van zijn organisaties te verbinden aan een merk dat hij het grote publiek over een aanzienlijke naamsbekendheid beschikt.” 

In de loop van de volgende weken moeten we het dus voortaan over de Yokohama Spa Rally Classic hebben. Verdere info over deze regularity-wedstrijd (met een gemiddelde van 65 km/u) volgt binnenkort!