Condroz Rally 2019: Ook te volgen via facebook.

Volg dit weekend de spannende ontknoping van de titelstrijd live op de Facebookpagina van het Jobfixers Belgian Rally Championship. We brengen live beelden en interviews in het Frans, Engels en Nederlands vanuit het servicepark van de slotwedstrijd van het Belgisch kampioenschap. 

De populariteit van het Jobfixers Belgian Rally Championship is mede te danken aan de promotie van het kampioenschap, met een kwalitatief hoogstaande TV-productie, korte clips die online op de sociale media worden gepubliceerd en een eigen, periodieke talkshow, BRC Talk. Dit weekend kan je de Condroz Rally nog beter volgen, want regelmatig zullen live beelden uitgezonden worden via Facebook Live op de Facebook Pagina van het Jobfixers Belgian Rally Championship.

"In de Condroz Rally gaan we met enkele camera's live vanuit het servicepark op Facebook uitzenden. De beelden van de wagens die weer op punt gezet worden door de mecaniciens worden afgewisseld met live interviews met de tenoren. De interviews zullen in het Frans, Engels en Nederlands zijn, want het Jobfixers BRC wordt ook goed gevolgd door rallyfans in het buitenland," vertelt Stevy Courteyn, samen met Chris Courteyn de promotor van het BRC. .....

Volg zaterdag en zondag de Facebookpagina van het Jobfixers Belgian Rally Championship, waarop vrijdagavond ook de persconferentie te volgen zal zijn.