Rallylegend San Marino 2019: Topaffiche met bevestiging van Andreas Mikkelsen en Craig Breen.

De al overvloedige lijst met sterren op Rallylegend wordt langer en beter. De Noor Andreas Mikkelsen, officieel piloot van het Hyundai Motorsport-team in het World Rally Championship, debuteert in de evenementrace van San Marino Republic, gepland van 10 tot 13 oktober, en zal aan zijn zijde Anders Jaeger krijgen in een Hyundai i20 WRC door het HMI Italian Rally Team.
 
Mikkelsen, derde in de recente Turkse WRC rally en momenteel vierde in het piloten-klassement  staat aan de start in de WRC2-categorie op Rallylegend, een nuttige training met het oog op de komende WRC rally’s en tevens ook bepalend voor de titel van de fabrikant Hyundai die tot op vandaag leider is.
 
Voor de Ierse Craig Breen is het daarentegen een terugkeer naar Rallylegend, na de overwinning onder de WRC's vorig jaar, ook overwonnen door de unieke sfeer en de passie die heerst in San Marino. Hij koos ervoor om er zeker te zijn met een World Rally Car - nog te kiezen - waarmee hij de toeschouwers zal verrassen in de categorie Legend Stars, de categorie "alle shows".
Breen, officieel bestuurder van het Citroën-team in het wereldkampioenschap tot vorig jaar, kreeg dit jaar een grote kans in de rally van Finland met de officiële Hyundai i20 Coupe WRC en waar hij ook zijn snelheid heeft kunnen tonen voor de eerste keer in de Hyundai. .....
Dus nog twee extra geweldige WRC piloten naast de reeds aangekondigde en bevestigde aanwezigheid van Thierry Neuville met de officiële Hyundai i20 Coupe WRC. Allen wachten we op de volledige lijst van deelnemers die belooft van het hoogste niveau te zijn, in alle categorieën (Historisch, Mythe, WRC) en ook in het nieuwe en fascinerende Rallylegend Heritage.