THIERRY NEUVILLE opnieuw aan de start van de Rallylegend San Marino ! Voor het spektakel maar ook als test voor de overgebleven WRC manches.

Hij zal een van de grote sterren van Rallylegend 2019 zijn. Thierry Neuville, fabriekscoureur van het Hyundai Shell Mobis WRT-team, geflankeerd door Nicolas Gilsoul, zal aan de start staan ​​tijdens het San Marino-evenement dat plaatsvindt van 10 tot 13 oktober, aan het stuur van de Hyundai i20 Coupè WRC, waarmee hij zal concurreren in de categorie World Rally Car.
 
De uitnodiging die door Rallylegend-organisatoren aan het Hyundai-fabrieksteam werd gestuurd, werd enthousiast ontvangen, omdat Thierry Neuville al een gepassioneerde supporter is, de Belgische kampioen is opnieuw gecharmeerd door de pure passie, de menigte rallyfans en de feestsfeer van het San Marino-evenement toen hij twee jaar geleden ook al deelnam aan deze Rallylegend.
 
“Ik kijk er echt naar uit om dit jaar weer deel te nemen aan Rallylegend. - zei Thierry Neuville - Het is een fantastische show met een geweldig publiek, maar nog belangrijker, het zal ons een waardevolle gelegenheid geven om ons voor te bereiden op de laatste rondes van het WRC-seizoen. Het kampioenschap is ongelooflijk dichtbij en we doen er alles aan om het te verbeteren ”.
 
Dit markeert het debuut van een nieuwste generatie WRC, de zogenaamde "Plus", op Rallylegend - een andere parel die bijdraagt ​​aan de geweldige voertuigen aan de start en natuurlijk ook de aanwezigheid van Neuville en het Hyundai Motorsport-team zal zeker de aandacht trekken en interesse bij alle liefhebbers.
 
Thierry Neuville, de winnaar van de rally's van Corsica en Argentinië, is momenteel aan het strijden voor de titel met nog enkele wedstrijden te gaan . Samen met zijn teamgenoten is hij vastbesloten om voor Hyundai de wereldtitel bij de piloten 2019 te pakken, en momenteel staan ze ook eerst in het constructeurskampioenschap.