BRC 2019/ TAC Rally Tielt 2019: Zelfde succesformule als vorige jaren. Alleen op KP Ondank is het onverhard verdwenen.

Volgend weekend staat de derde manche van het Jobfixers Belgian Rally Championship op het programma in Tielt. De 46ste TAC Rally blijft trouw aan het succesrecept. De Tieltse Automobiel Club kan opnieuw rekenen op een schitterende affiche, die garant staat voor een volledige dag top autosport. 

Wat het parcours betreft, blijft de TAC Rally trouw aan dezelfde vier klassementsproeven. De klassementsproef van Schuiferskapelle is licht aangepast in het begin van de proef en in het slot. Op KP Ondank werd het onverhard geschrapt, maar in de plaats komt een rondkoers vlak na de start. De proeven van De Oosthoek en de Poelberg zijn ongewijzigd gebleven. De BRC-deelnemers werken drie lussen van vier proeven af, afgesloten met een 4de doortocht in Schuiferskapelle en de Poelberg. ......

Naast de wedstrijd voor het Jobfixers Belgian Rally Championship, is er de derde wedstrijd van het RACB Rally Criterium, goed voor 93 km tegen de klok. De Criterium-wedstrijd wordt verreden over de eerste 8 klassementsproeven van de wedstrijd. En dat is nog niet alles, want een 20-tal historische Groep B's en Gr.A's verzorgen de demonstratie van Slowly Sideways. Zij openen het parcours tussen de 000 en 00-wagens. 

Afspraak op zaterdag 13 april in Tielt voor de 46ste TAC Rally.