BRC 2019: Herock Spa Rally zal gereden worden in de regio Stavelot-Trois-Ponts, Stoumont en Spa-Theux.

De Herock Spa Rally wordt dit jaar verreden op twee dagen, op zaterdag 16 en zondag 17 maart. 

Het menu is goed gevuld. Op zaterdag worden twee ronden van 5 klassementsproeven verreden en een ronde van twee proeven, goed voor iets meer dan 100 km tegen de chrono. Het parcours trekt naar de regio van Stavelot-Trois-Ponts, Stoumont en Spa-Theux. Het wordt een lange dag die begint rond 8h00 en de eerste wagen arriveert om 20h30. Op zaterdag zien we ook de Spa Rally Classic in actie. 

Zondag volgen nog drie ronden van 4 klassementsproeven. Vier erg gevarieerde proeven, waaronder de enige proef op het circuit van Spa-Francorchamps, maar ook een showproef, een onuitgegeven proef in de buurt van Herve en de laatste proef die eindigt in hartje Spa. De eerste wagen wordt omstreeks 17h30 op het finishpodium verwacht in Spa. De deelnemers aan het Criterium zullen zondag dezelfde proeven afwerken, goed voor ongeveer 100 km tegen de tijd. .....

Het finishpodium staat in het stadscentrum van Spa en het servicepark zal de infrastructuur van de endurance pitlane op het circuit gebruiken. De parking bij het servicepark en de proef op het circuit zal dit jaar volledig gratis zijn. 

Info en inschrijvingen (voordelig tarief tot 10 februari) op  www.sparally.com