Veronique Hostens stopt als copilote.

Na de Belgische titel die ze vorig jaar veroverde als copilote van Vincent Verschueren, werd Veronique Hostens dit seizoen opnieuw vice-kampioen bij de navagatoren. Maar, vandaag heeft ze een beslissing genomen die de rallywereld verrast, al hing de beslissing al langer in de lucht. Veronique Hostens stopt als copilote om heel persoonlijke en begrijpelijke redenen, zoals ze verklaarde in onderstaande mededeling op Facebook: 

"Met spijt in het hart heb ik de beslissing genomen om een punt te zetten achter mijn carrière als copilote. Ik heb vijf jaar lang een geweldige kans gekregen als navigatrice van Vincent Verschueren. In 2013 maakte ik voor de fun mijn rallydebuut aan de zijde van Pieter Tsjoen en de daaropvolgende seizoenen kreeg ik een geweldige kans van GoDrive om Vincent Verschueren te navigeren in het Belgisch kampioenschap. Met als bekroning die fantastische Belgische titel vorig jaar. .....

Maar, op dit niveau presteren in de rallysport vergt erg veel tijd. Ik ben in de eerste plaats de mama van twee schatten van kinderen, een zoon en een dochter. Ik moet er vooral voor hen zijn en dit jaar had ik het gevoel dat ik hen misschien niet de aandacht kon geven die ze verdienen door mijn rallyprogramma. Bovendien heb ik een zaak in de modewereld en het rallyseizoen is heel moeilijk te combineren met die job.  Ik wil er vanaf nu meer zijn voor mijn kinderen en wil me terug volledig toeleggen op mijn werk.  Natuurlijk ben ik Gaby Goudezeune, Vincent Verschueren en het volledige team van Godrive, de sponsors en onze fans enorm dankbaar voor het vertrouwen en de fantastische momenten die we samen beleefd hebben."