RALLYLEGEND SAN MARINO 2018 : MARTINI RACING'S 50STE JUBILEUMVIERING.

ONMIDDELLIJKE AANMELDINGSVERZOEKEN VAN PILOTEN UIT VEEL VERSCHILLENDE EUROPESE LANDEN. HET PUBLIEK EN DE PARTNERS GAAN EEN BELANGRIJKE ROL SPELEN MET "SPECIALE" TICKETS.

Het aftellen is officieel begonnen naar de 16de Rallylegend . Het evenement zal plaatsvinden van 11 tot 14 oktober in de korte omgeving van de Republiek San Marino. Inzendingen deelnemers voor deze editie zijn open tot maandag 17 september. Veel teams uit heel het continent en daarbuiten hebben interesse getoond om deel te nemen met auto's met verschillende historische charmes. Ze zullen worden vergezeld door huidige en ex-kampioenen. Deze namen zullen in de komende weken worden onthuld . Vele sterren die enkel en alleen bij Rallylegend samenkomen.

Wat de voertuigen betreft zijn er vele betoverende historische modellen die het kloppend hart van de rally vormen . Een extra nieuwigheid is dat het evenement nu openstaat voor World Rally Cars tot 2010. De categorie WRC zal opgedeeld zijn met auto's tot 2003 en die van 2004 tot 2010. De toegang tot de Mythe-categorie wordt ook tot het jaartal 1998 uitgebreid.
Zeromille en REW Events werken al op volle toeren aan de organisatorische kant, met de actieve medewerking van FAMS (San Marino Motoring Federation), CONS (Olympisch Comité San Marino) en ...

de kostbare steun van de staatssecretaris voor Onderwijs en Sport van de Republiek San Marino.

VIERING VAN VIJFTIG JAREN MARTINI-RACING OP RALLYLEGEND.

Dit jaar viert Martini Racing vijftig jaar engagement voor de motorsport en Rallylegend wil deze gelegenheid in een passende stijl markeren, door de legendarische auto's en coureurs die verbonden zijn aan het merk bij elkaar te brengen, te beginnen met Miki Biasion, die zijn eerste wk titel behaalde precies dertig jaar geleden, en er is tevens een uitbreiding van de viering voorzien in de speed-arena . Martini Racing heeft geschiedenis geschreven en zal dit ongetwijfeld blijven doen in de toekomst. Vandaar dat verschillende toppiloten die deze geschiedenis hebben geschreven overal ter wereld , aanwezig zullen zijn bij Rallylegend.

Het publiek zal een sleutelrol spelen tijdens dit grootschalige feest. Diegenen die ervoor kiezen om het "All Plus" -ticket te kopen ; krijgen eveneens gratis toegang tot de "Village", speciale tribunes, shuttles en Rallylegend-gadgets. Elke dag van het evenement kunnen ze trouwens ook genieten van een aperitief in het bijzijn van de grote kampioenen of in de korte omgeving van de dreamcars in de Rallylegend-lounge.

DE SPONSORS ZIJN ZOWEL PASSIEVE ALS ACTIEVE PARTNERS.

Rallylegend kan rekenen op een aantal zeer belangrijke relaties . Sponsors van dit evenement zijn niet alleen statisch aanwezig maar ook actief aanwezig op de show, waarbij het publiek en teams veel spannende initiatieven en gadgets zullen te zien krijgen. Het zijn immers gepassioneerde partners, van wie velen in de loop der jaren hun relaties met het San Marino-evenement en de enthousiaste bezoekers uit heel Europa hebben geconsolideerd.

Een voorbeeld hiervan is Eberhard & Co: de Zwitserse horlogemaker is dit jaar weer een punctuele Rallylegend-reisgenoot, die ook de rol van Official Time Keeper op zich neemt. Wereldbeker met meerdere titels, Miki Biasion, de Brand Ambassador van het bedrijf, zal aanwezig zijn voor een speciale handtekeningensessie, terwijl de horloges van het merk de grote kampioenen van Rallylegend zullen "bekronen" aan het einde van de race, die een traditie is tot op heden.

Een ander voorbeeld is Shell, aanwezig met het merk Elix Ultra en een stand vol verrassingen, zoals de Ferrari SF70H van vorig jaar. En Coyote, het juridische snelheidswaarschuwingsapparaat, waarvan de staf actief zal zijn in het "Dorp", samen met Pirelli die, naast het leveren van banden aan degenen die zijn aangemeld bij Rallylegend, ook initiatieven en ontmoetingen met de fans zullen organiseren in het speciale gebied.