BRC/ Sezoens Rally 2022: Morgen start het rallyweekend met de shakedown.

Wie aan het aftellen is naar zaterdag, en de start van de 45ste Sezoensrally, hoeft zo lang niet te wachten om rallyspektakel te zien. Donderdagnamiddag 12 mei zal meer dan de helft van de deelnemers zijn wagen een laatste keer afstellen op de Sezoens Test in Beek tussen 14u en 18u.

Vorig jaar bleek er absoluut een grote vraag naar een georganiseerde testsessie voor aanvang van de wedstrijd. In totaal werden maar liefst 183 runs genoteerd op de zogenaamde shakedown. Dit jaar verhuist de Test naar Beek, waar een proef van 6,90 km werd uitgezet, met 31% onverhard. Kortom, een heel representatieve proef die niet gebruikt wordt tijdens de wedstrijd zelf. Het serviceterrein tijdens de Sezoens Test bevindt zich op Industrieterrein Kanaal Noord in Bree. ......

Wie enkel de shakedown wil volgen, kan ter plaatse een ticket kopen voor 10 euro. Wie zaterdag ook aanwezig is op de wedstrijd, kan profiteren van het mooie aanbod van het All-in Combo Ticket. Voor 30 euro krijg je toegang tot de shakedown (10 euro), zaterdag toegang tot alle klassementsproeven (25 euro) en een programmaboekje (5 euro). Een besparing van 10 euro! 

Deze All-in Combo Tickets zijn donderdag te verkrijgen vanaf 13u tot 17u aan de kerk van 't Hasselt langs de vierbaansweg N74 tussen Bree en Kinrooi, maar vanaf 8u 's morgens ook al bij Bruno's Foodcorner in Bocholt, Bree en Peer.