BRC: Blåkläder blijft trouwe partner voor 2 extra jaren.

In deze periode van goede voornemens en kampioenenvieringen, pakt het Kroon-Oil BRC uit met goed nieuws. Blåkläder, al vijf jaar partner van het kampioenschap, verlengt zijn samenwerking opnieuw voor de komende twee seizoenen. 
 
De Zweedse fabrikant van hoogwaardige werkkledij is uitermate tevreden over de samenwerking met het Belgian Rally Championship. "Blåkläder is gekend om zijn innoverende, hoogtechnologische en stoere werkkledij, geschikt voor elk weertype. Dat DNA vinden we ook terug in de rallysport. Ook die wedstrijden worden in weer en wind verreden. We bereiken met Blåkläder perfect onze doelgroep via de rallysport," vertelt Mathew Vandorpe, Country Manager Benelux. ......

De samenwerking met het Belgian Rally Championship werd dit seizoen verder uitgebouwd en zijn nog altijd goed zichtbaar op de rally wagens met een sticker. "Het is heel fijn om samen te werken met het dynamische team van Chris en Stevy Courteyn, die meedenken om nieuwe projecten te lanceren. De populariteit van het Kroon-oil BRC blijft toenemen, dankzij de reportages op Sporza, maar ook op sociale media. We merken die positieve effecten ook bij Blåkläder," besluit Mathew Vandorpe van het Zweedse werkkledingmerk Blåkläder, die ook de komende twee seizoenen weer prominent aanwezig zal bijven in het Belgian Rally Championship.

"We zijn heel dankbaar en verheugd dat Blåkläder ook de volgende twee seizoenen partner blijft van het Kroon-Oil BRC. Blåkläder is al vijf jaar een van onze trouwste partners," besluit Stevy Courteyn namens de BRC Promotor.