Chris Ingram krijgt een unieke kans op het hoogste niveau met een Skoda Fabia R5 van SXM.

SXM, het rallyteam van Fred Miclotte en Jourdan Serderidis, zal dit seizoen een ambitieus programma afwerken met de Brit Chris Ingram. De Europese rallykampioen van 2019 zal zes wedstrijden in het Wereldkampioenschap afwerken in het kader van een programma voor twee jaar. De Brit krijgt zijn kans op het hoogste niveau met een Skoda Fabia R5 van SXM. 

"Omdat ervaring in het WRC essentieel is, zal ik in het eerste seizoen niet te veel risico's nemen en vooral proberen de finish te halen van elke wedstrijd waar ik aan de start kom. Met die ervaring moet ik in het tweede seizoen een gooi kunnen doen naar de titel in WRC3," aldus Ingram. 

De Brit krijgt onder andere steun van Kroon-Oil, tevens naamsponsor van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. We mogen Chris Ingram in elk geval aan de start verwachten van de Renties Ypres Rally Belgium. .....

SXM opent de campagne eind deze maand in de WRC Rally van Kroatië, waar het team twee wagens aan de start brengt. Sébastien Bedoret, die dit seizoen opnieuw steun krijgt van Skoda België in het Belgisch kampioenschap, zal met de Skoda Fabia R5 Evo in Kroatië alvast wat ritme trachten op te doen voor de start van ons nationaal kampioenschap eind juni. Bedoret zal het in Kroatië onder andere opnemen tegen Cédric De Cecco, die een Skoda van het Italiaanse team Metior zal besturen.