Haspengouw Rally zal komend seizoen doorgaan eind november en niet in februari. Rally Zuid Limburg pas opnieuw weer op de kalender 2022.

De afgelopen dagen is het druk geweest … veel te druk voor deze tijd van het jaar. Op bepaalde plaatsen zelfs zo druk dat de evolutie van de Covid-19 pandemie ons heeft genoodzaakt enkele straffe knopen door te hakken.
Na uitgebreid overleg gaan we ervanuit dat we toch een correcte beslissing hebben genomen maar alleen tijd zal ons leren of dit zo is.
In februari 2021opnieuw ‘normale’ evenementen mogen of kunnen organiseren lijkt ons op dit ogenblik nog niet haalbaar. De huidigeCovid-19 cijfers en hun evolutie laten dit alvast vermoeden. Ook bij RACB Sport is men zich daarvan bewust en het BRC kampioenschap 2021 opstarten in februari lijkt dan ook een niet haalbare kaart.
TRCH heeft daarom besloten dat de 24e Rally van Haspengouw niet zal doorgaan in zijn traditionele laatste weekend van februari maar verhuist naar eind November. We hebben hiervoor met alle betreffende instanties contact opgenomen en het lijkt voor iedereen de betere oplossing. Uiteraard in de hoop dat we het min of meer normale leven terug kunnen hervatten tijdens of na de zomer van 2021. .....
Op 13 en 14 november 2021 staan de Rally en Regularity van Zuid-Limburg op de VAS kalender. Aangezien onze organisatie volledig bestaat uit vrijwilligers is het praktisch niet haalbaar om 2 wedstrijden in evenveel weken te organiseren. Het is dan ook met de grootste spijt in het hart dat we deze wedstrijden moeten annuleren. Maar niet getreurd … in 2022 worden ze opnieuw op de kalender geplaatst.
We hadden het jaar 2020 liever met beter nieuws afgesloten maar de situatie is nu eenmaal niet anders.
We vertrouwen erop dat iedereen de volgende weken alle geldende maatregelen verder blijft opvolgen zodat een 3e Corona-golf kan afgewend worden en we daardoor uitzicht hebben op betere tijden.
Het bestuur en alle leden van TopSpeed Rally Club Haspengouw wensen u te bedanken voor uw steun! We zitten intussen niet stil en blijven ons inzetten voor onze wedstrijden en hopen u massaal te mogen verwelkomen voor de éénmalige najaarseditie van de Rally van Haspengouw!
Het laatste nieuws kan u volgen op onze website www.rallyvanhaspengouw.be en Facebookpagina. Join us!
Wenst u ons team van enthousiaste medewerkers te komen versterken, neem zeker contact op via bovenstaande kanalen.
Verder wensen we u Prettige Feestdagen toe met veel (virtuele) bubbels!
Stay Home, Stay Safe!